Sylvanian Starfly

Fizetési módok

A termékek mellett olvasható ár, bruttó fogyasztói ár (áfával növelt)  - illetve a termék egységára - forintban kifejezve. Ha a megrendelő igényli a termék házhoz szállítását, a csomagolásra és a szállításra megállapított vállalási díjak és feltételek a vásárlás folyamán, még a fizetés előtt egyértelműen megjelennek.

Ha a házhoz szállítás mellett dönt – a Digipig.com partnereként – 40 kg súlyhatár alatt, GLS - 40 kg súlyhatár felett, Boy Kft. áll a rendelkezésére. A szállítás díja a termék súlyától, a választott szolgáltatótól és a körzettől (Budapest / Vidék) függ. (Részletekért kattintson a „szállítás” menüpontra.) A feltüntetett áruszállítási díjak kizárólag a kapuig történő fuvarozást tartalmazzák, az áru emeletre szállítását, illetve lakáson belüli mozgatását, beállítását a vállalási díjak nem foglalják magukban. 

A vételár és a fuvardíj kiegyenlítése történhet:

- készpénzes utánvétellel

- banki átutalással     ( Digipig.com áruházat üzemeltető HHP Trade Kft., KDB Bank Európa Zrt.-nél vezetett 13520405-13302010-00002734 számú számlájára). Banki átutalás esetén a            szállítást akkor kezdjük meg, amikor a befizetésről szóló banki igazolás a rendelkezésünkre áll - ez banki átutalás esetén néhány napot is igénybe vehet)

 - MasterPass fizetési móddal ( A fizetési móddal kapcsolatos részletes információt az alábbi elérhetőségen található:  http://www.mastercard.com/hu/consumer/masterpass.html )

Utánvét esetében a szállítást a megrendelés visszaigazolásával megkezdjük.

A termékre és a kézbesítési díjra vonatkozó ajánlati kötöttség (árgarancia) csak a termék megrendelését követően lép hatályba és a megrendelt termék kikézbesítéséig tart. Utánrendelésre az ajánlati kötöttség nem vonatkozik.